Projectes actuals

Ja tocava! 

Com sabeu intento ser bastant activa a les xarxes, així que si em seguiu a instagram o a twitch em podeu anar veient però això del blog em costa més. 

Ara feia dies que no escrivia i per tant ja toca una actualització. 

RINGANA: Segueixo endavant amb el meu projecte de Ringana, podeu saber més del projecte a la pestanya del menú o clicant aquí. En resum, m'encanta l'empresa, estic enamorada de tota la seva suplementació i molt orgullosa de poder posar el meu granet de sorra en un projecte tan xulo i que suposa una aposta en salut i en cura del medi ambient. 

salut, benestar, suplementació, suplements

PERSONALITZACIONS: Un cop tancada la meva empresa de serigrafia i personalització m'he reinventat fent allò que m'agrada que és la part de personalització de petites quantitats i de coses més úniques, utilitzant dibuixos i dissenys propis però també coses més estàndar, aquest és l'enllaç del menú on podeu conèixer més el que faig. 


personalitzacions, personalització, custom


IL·LUSTRACIÓ: Ara mateix no tinc cap projecte oficial en el que treballo així que em dedico a explorar noves eines com les IA i a aprendre nous estils i tècniques de dibuix. També us explico més cosetes aquí


dibuix, gifs, il·lustració, cuquetafera


TRADUCCIÓ: Treballo freelance com a traductora però el que més m'agrada fer en aquest sector és traduir videojocs formant part del PROJECTE CE TRENCADA. La veritat és que si trobés una feina oficial de traductora de videojocs seria una passada, no cal ser un traductor amb títol per ser part del projecte així que animo a tothom que li agradin els videojocs i el català, a passar a veure els jocs que ja s'han traduït i si es vol apuntar a ajudar, tothom és benvingut. 


projecte ce trencada, traducció, videojocs, català


Al CANAL DE TWITCH podeu trobar-m'hi o jugant a algun videojoc o dibuixant. De moment no tinc un horari fixe però espero poder-ne tenir en els propers mesos. La veritat que amb lo vergonyosa que soc per fer videos a instagram o tiktok, a twitch hi he trobat un espai molt maco amb una comunitat meravellosa amb la que estic encantada i m'ho passo d'allò més bé. 

A part del meu canal, també formo part de CREADORS.TV, creadors de contingut en català i faig algunes cosetes pel seu canal, com presentar un directe que es diu "El Quadrilàter", el tercer dijous de cada mes. Aquest és el cartell d'aquest mes i l'enllaç al seu canal de Twitch per si el voleu veure. 


twitch, creadors, cuquetafera


Els que em coneixeu ja sabeu que no em puc estar quieta, necessito nous reptes sovint i m'apunto a un xafarranxo però quadrar-ho tot sent mare de dues nenes encara petites també té les seves coses i no puc fer tot el que m'agradaria fer encara. Em fa molt feliç però que elles hàgin heredat la meva passió pel dibuix i veure-les millorar i descobrir coses és una passada. 

Ara ja sabeu on trobar-me si trigo a passar per aquí un altre cop! 

Petons 


Comentaris

Entrades populars