RINGANA

RINGANA

SALUT I SUPLEMENTACIÓ

A mida que em faig gran i soc més conscient del meu entorn, de la salut del planeta i la nostra; després d'haver viatjat i haver vist mig món; i sobretot després d'haver estat mare, veig i entenc la necessitat de canvi en moltes petites accions que fem cada dia. 

El meu gra de sorra en tot aquest engranatge és la meva implicació amb el projecte de l'empresa austríaca Ringana, empresa que vaig decidir representar pels seus valors, el seu compromís amb el medi ambient i amb la salut de les persones. M'agrada la seva manera de posar-ho en acció, creant productes d'ús diari sense elements tòxics, sintètics ni conservants, amb ingredients del tot naturals que no perjudiquen la qualitat de l'aigua quan els fem servir i que son un benefici per a nosaltres i pel nostre entorn, i amb els que podem tenir un impacte positiu a llarg termini. 

Si voleu saber més sobre el meu projecte propi o formar part d'aquest, ja que res m'agradaria més que poder compartir-lo i treballar junt amb persones que comparteixin els mateixos valors, podeu visitar la web de Top-Fresh. És un projecte internacional amb gent d'arreu i la llengua vehicular és el castellà. Entrades populars