Ikigai, twitch, videojocs i nous projectes. Fem una actualització de com va tot!


Hola!

Va, ja toca fer un "update" de com està anant la cerca del meu Ikigai. He de dir que quan comences a moure coses també en passen moltes d'altres amb les que no hi comptaves però que, amb més o menys alegria, els dono la benvinguda. 

Dels jocs que vaig escriure que volia jugar... ja hi ha hagut canvis. En el League of Legends no, aquest joc m'encanta, gaudeixo molt mirant com hi juguen altres persones, miro lligues de diferents regions i he de dir que m'encanta la d'Oceania! Trobo molt a faltar l'accent australià i és una bona manera de recuperar-lo una mica. També, sense saber-ho, trobava a faltar molt l'humor australià que en realitat no sabria massa com definir-lo.... 

Els jocs que he jugat i jugo ara mateix: 

- League of Legends en la intimitat.... encara no em sento prou segura per fer streams tot i que molta gent m'hi anima. 

- Wild Rift (que és la versió del mòbil)

- Omori, és un joc dels "saludables o wholesome" tot i que tracta de la depressió i l'ansietat però tret de moments concrets és una aventura en píxels molt bonica i amb uns colors que m'encanten. 

- Ni No Kuni, the Wrath of the White Witch, és un joc preciós, dissenyat per Studio Ghibli, que és la meva debilitat. M'agrada veure els detalls de les animacions dels personatges i tot el paisatge... no caldria passar-me el joc, sóc feliç descubrint llocs i detalls nous. Hi jugo quan hi ha les nenes perquè a elles els agrada l'estètica tot i que no saben encara fer anar el comandament. 

- A Short Hike, Una petita excursió, joc traduït per Ce Trencada. Hi juga la Nausicaa sola, jo li llegeixo els textos, és perfecte per ella (5 anys) i de pas apren a fer servir el comandament. 

- NieRAutomata, un joc recomanat per un company de Ce Trencada i del qual m'he enamorat, del joc, no del company. És preciós i l'història és molt maca. No es fa pesat de jugar però si que em marejo una mica ja que és món obert i la càmera lliure.... així que em desespero una mica quan no se cap a on vaig o la càmera mira on no ha de mirar.... a part d'això és joc és realment una passada. 

- The Mageseeker, una història de League of Legends, específicament de Sylas. D'un estudi espanyol, és un joc pixelat amb uns colors de tons roses i liles combinats amb groc que fan que sigui una passada els gràfics. Hi ha molt de diàleg i tot i haver posat el nivell més fàcil, m'està costant igual de controlar-lo que el League of Legends, ja que no és un joc d'apretar botons a tort i a dret sinó que ha de tenir una coherència i quan em poso nerviosa jo de coherència poca....

Tots aquests jocs els jugo en directe a Twitch, plataforma on hi he trobat molta gent molt maca i molt divertida que fan contingut en català. Així que si alguna vegada no em podeu localitzar podeu mirar si sóc allà. 

Però no tot són jocs.... m'he proposat un dia a la setmana compartir com dibuixo, així que dins del contingut que es pot trobar en el meu canal, també hi ha estonetes d'art. Sobretot es tracta d'il·lustracions tot i que potser en un futur hi vaig afegint cosetes. Aquest mes passat va tocar dibuixar nines Blythe, us deixo aquí els dibuixos acabats. Si en voleu veure el procés estan penjats a twitch. 

blythe, cuquetafera, il·lustració nina        blythe, cuquetafera, il·lustració nina

blythe, cuquetafera, il·lustració ninablythe, cuquetafera, il·lustració nina


CE TRENCADA

He mencionat Ce Trencada, podeu clicar a aquest enllaç per veure de què es tracta però bàsicament som una comunitat de traductors que en el nostre temps lliure traduïm de manera comunitària videojocs. Estic encantada de formar part d'aquesta comunitat i això m'ha animat a tornar a plantejar-me treballar en empreses de videojocs, ja que no ho he pogut fer mai com a il·lustradora, espero poder entrar-hi com a traductora. Creuem els dits.

CREADORS.TV

Creadors.tv és una comunitat de persones interessades en crear contingut online en català per normalitzar el seu ús en les xarxes socials o entorns digitals. Us animo a que visiteu el seu web per saber com funciona. D'aquesta comunitat també en formo part i està sent una experiència fantàstica, tan de bo poguem anar creixent junts. 


I fora d'aquest món digital, he de dir que després de batallar-hi molts anys, he posat punt i final al projecte de personalització, un projecte en el que hi he posat moltes hores però entre pandèmia i coses que van sorgint ha deixat de ser viable. Estic encara enfeinada tancant temes però amb ganes de ja dir adéu i poder tancar aquesta etapa, sempre molt agraïda per totes les experiències viscudes. 

El projecte que segueix actiu i que és el projecte que més m'omple com a persona, és ser representant de la marca austríaca Ringana, una empresa en la que els meus valors respecte el medi ambient i la manera de treballar i tractar la gent hi ressonen molt i que espero que el nostre equip, que és fantàstic, vagi creixent i tots poguem acabar vivint del que ens agrada. 

I fins aquí l'actualització. Espero poder-vos anar explicant coses que em fan feliç en aquesta nova etapa. 

Fins aviat! 


Us deixo l'enllaç a les meves xarxes: 
Instagram
Twitter
Tiktok
TwitchComentaris

Entrades populars