IKIGAI

NOTE: From now on I will be writing in Catalan, my mother tongue, just because some topics that I want to talk about there is little to none posts written in Catalan and thousands in English. I will add the google translation plug-in so you can change the language and I will be using easy grammar to make the translation easier and that makes sense. 


Torno a activar el meu blog, el que vaig començar el 2008 quan google encara no es pagava... i és que quan faig canvis o començo coses m'agrada passar per aquí i anar-lo actualitzant. Aquesta vegada vull que em serveixi de diari en la meva cerca. I quina cerca és? 

Ara hi ha aquest terme japonés que cada vegada coneix més gent que és l'Ikigai (生き甲斐, pronunciat [ikiɡai]) és un concepte japonès que significa "una raó de ser." És similar a la frase francesa Raison d'être. Tothom, segons la cultura japonesa, té un ikigai.  

Com es troba l'ikigai? 

He trobat el meu ikigai? Doncs no, encara no, però he arribat a la conclusió de que potser en algun moment em vaig desviar de les coses que més m'agraden (sol passar quan es passen anys difícils, infertilitat, tractaments, fills...) i ara he decidit que toca fer un reset i tornar a fer coses que m'agraden, per molt inútils que semblin. I mica en mica espero, si més no, anar-me apropant al meu ikigai. 

La primera cosa que vull tornar a fer, i que de fet en tinc moltes ganes ja que crec que és una cosa que també puc compartir amb les nenes, és tornar a jugar amb videojocs. Estic molt desactualitzada però mica en mica m'aniré posant al dia. Aquests són alguns dels jocs als que vull jugar: 

- Final Fantasy VII - Remake

- Genshin Impact

- Heaven Burns Red

- League of Legends

- The Legend of Zelda: Breath of the Wind

- Scarlet Nexus

I segur que quan comeci n'aniran apareixent més. De moment he decidit començar per League of Legends i aniré veient si m'agrada ja que aquest és un joc sense final. Ho explicaré en un post només dedicat a aquest joc. 

(^-^)
Comentaris

Entrades populars